alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster
Sökområde Hagfors Värmland Sverige

PC-spel (3-7-16år)

  • PC-spel (3-7-16år)
  • PC-spel (3-7-16år)
250:- För alla spel.

Enemy Territory Quake Wars – 95:- (16år+): Ett tidigare begagnat spel. Alla papper/spel information är med i spelfodralet som är i bra skick förutom små märken av att det används förut, och skivan ser ut att ha dåligt skick men har prövat och den funkar som den ska. (Behövs internet för att kunna spela/installera).

Fahrenheit – 90:- (16år+): Också ett tidigare begagnat spel. Ingen spel information/papper med, men det behövs inte för att kunna installera. Kräver dock en äldre version av windows. Fodralet har pyttelite slitage av att det använts förut. Skivan har små repor men det är inget som stör spel upplevelsen vad jag vet. Har inte testat att spela för jag hade en nyare version av windows.

Need For Speed Rivals – 100:- (7år+): Nytt spel som laggade pågrund av att jag hade en seg dator. Kräver installation med origin. Fodralet är i bra skick och all spelinformation är med. Det är två skivor som är i superskick båda två. Har aldrig använt mer än 60 sekunder.

Jag Älskar Katter – 25:- (3år+): Nytt spel som jag börjat tröttna på att spela. Fodralet har små andvändnings slitage och skivan är i bra skick. (PS. Katterna är urgulliga i spelet).

Disney's Cinderella Doll's House – 16:- (3år+): Ett spel som har några år på nacken men det funkar fint fint. Fodralet har dock fått sig en smäll på hörnet då en liten plastbit har fallit av, men det går att stänga. Installations information står på insidan av fodralet. Skivan är bra skick.

Hämtas på plats i Hagfors.
250 kr13 mars 2017
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Jag förstår, stäng denna information