Sökområde Hagfors Värmland Sverige

Däckverkstad Hagfors

Din lokala däckverkstad i Hagfors Molkers Däck AB! Välkomna till Däckteam i Hagfors. Vi säljer och byter däck och fälgar till din bil. Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälgar. Molkers Däck AB är en lokal däckverkstad i Hagfors. Vi hjälper både privatpersoner & företag...

Däckverkstad i Hagfors | Molkers Däck AB

DÄCKTEAM, HAGFORS

Däckverkstad i Hagfors Molkers Däck AB

Välkomna till Däckteam i Hagfors. Vi säljer och byter däck och fälgar till din bil. Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda Dig bästa möjliga däck och fälg utifrån behov och önskemål.

Vi erbjuder delbetalning i samarbete med Santander Consumer Bank. Fråga oss för mer information och ansök om Däckteam MasterCard i samband med ditt köp hos oss.

Däck & Fälgar

Vi erbjuder ett brett sortiment av däck och fälgar från ett flertal av marknadens största leverantörer- detta för att du ska få ut det allra mesta av ditt fordon. Nedan kan du se ett urval av de däck vi har att erbjuda. Är du intresserad av att köpa däck eller fälgar ber vi dig att ta kontakt med din närmaste verkstad för allra bästa service. Vid val av rätt däck kan hjälp och goda råd behövas, tveka inte att kontakta oss!

 

BESÖKSADRESS

Molkers Däck AB
Görsjövägen 2A
683 33 Hagfors
Tel0563-109 55

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information